Denné menu Prešov | Reštaurácia Soraya

Denné menu
Pondelok, 26. 08. 2019

Polievky

0,33lSlepačí vývar s domácimi rezancami 0,90 €
1, 3, 7

0,33lŠošovicová s párkom 0,90 €
1, 3, 12

Hlavné jedlo

120gHovädzia kráľovská roštenka, 200g tarhoňa 4,20 €
1, 3, 12

150g Čevapčiči, 200g varené zemiaky 3,60 €
(horčica, cibuľa) 1, 3, 12

120g Kurací steak v šampiňovo-smotanovej omáčke, 200g ryža a americké zemiaky 3,60 €
NEOBSAHUJE LEPOK, 7

Bezmäsité jedlo

380gJablkovo-tvarohová žemľovka 3,60 €
1, 3, 7

100g Tofu na grile s anglickou zeleninou, 200g zemiaky 3,70 €
NEOBSAHUJE LEPOK, 6, 7

Špeciálna ponuka

Múčnik

1 ksŠtrúdľa - plnka podľa aktuálnej ponuky 1,50 €
mak-višňa, tvaroh (7), jablko


                        
Počas obedov od 11-14 hod. si môžte zakúpiť za super cenu Pepsi za 0,99€ a  Mattoni 0,33l  za 0,60€

Parkovanie 45 min. zadarmo za budovou. Pri odchode z parkoviska sa preukážte bločkom.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave, pred tepelnou úpravou.
Jedlá pripravuje Vierka, Zdenka, Marcela, Katka, Danka, Soňa a Marta.

Obsluhuje vás Vierka, Marcela, Lívia, Ivana a Juliana.
Zoznam alergénnych zložiek:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. Pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut ).
2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z vajec. 4. Ryby a výrobky z rýb. 5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sója a výrobky zo sóje. 7. Mlieko a výrobky z mlieka. 8. Orechy (vlašské, lieskové, pistácie, kešu, mandle) a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky zo zeleru. 10. Horčica a výrobky z horčice. 11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac ako 10mg/kg alebo 10mg/l, suš.ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov).
13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Pokrmy nie sú pripravované z GMO potravín.

Naše kontakty

Informácie Vám poskytneme aj na nasledujúcich kontaktoch

Reštaurácia SORAYA Prešov
Levočská 2 - Budova Vzorodevu
080 01 Prešov.

Telefón: +421 907 88 57 53
E-mail: info@restauraciasoraya.sk


Žiadame firmy a obchodných zástupcov, aby svoje ponuky neprezentovali telefonicky, ale prostredníctvom emailu.

Postup pri rezervácii priestorov.

Osobne,telefonicky, mailom, alebo cez kontaktný formulár na týchto stránkach, sa informujte o voľných dátumoch pre vašu svadobnú hostinu . Pri vašom definitívnom rozhodnutí uskutočniť slávnosť v našej reštaurácii sa vypisuje záväzná objednávka. Pri podpise objednávky sa skladá záloha. Pri celkovom zúčtovaní sa záloha odpočítava. Pri zrušení objednávky je záloha nevratná, to znamená že Vám nebude vrátená. Platba prebieha hneď po skončení akcie v ten deň.

Kedy máme otvorené

Pondelok - Piatok od 9:00 do 18:00
(v prípade požiadavky sa prispôsobíme)
Sobota - len objednávky
(svadby, rodinné oslavy a pod.)
Nedeľa od 17:00 do 22:00 Tanečný čaj o piatej
(je aj možnosť objednania priestorov)